Onderhoud bespaart u ABSOluut veel centen

Vegen, boren en totaalonderhoud in de regio Alkmaar

Schoorsteenvegen is een ambacht. ABSO-Alkmaar combineert vakmanschap met moderne technieken. We maken uw schoorsteen efficiënt schoon. En door onze centrale locatie in Noord-Scharwoude zijn wij uiterst flexibel in onze werktijden. Onze dienstverlening reikt van de regio Castricum tot Schagen en omgeving. En van Alkmaar tot Hoorn.

Waaruit bestaat schoorsteenonderhoud door ABSO-Alkmaar?

  • Schoorsteenvegen en de schoorsteen nalopen op gebreken

  • Plaatsen van een schoorsteenkap

  • Vogelnesten verwijderen

  • Herstelwerk aan en rondom de schoorsteen

  • Indien nodig voeren we een camera-inspectie uit

  • Plaatsen van rvs rookkanalen

Na de onderhoudsbeurt ontvangt u een bewijs voor brandweer en verzekering. Daarmee toont u aan dat u uw haard veilig kunt gebruiken. Naast onderhoud en reparatie van de schoorsteen leveren we ook diverse materialen voor het rookkanaal.

Vlechtwerk van een vogel in uw schoorsteen is funest voor de veilige werking van uw houthaard.

Betonboren – zagen - frezen

Een nauwkeurig gat of een uitsparing op maat in beton. Voor bijvoorbeeld een nieuwe haard inclusief rookkanaal. Voor de leidingsleuven en ventilatiekokers bij een keukenverbouwing. Of voor nieuw te plaatsen trappen, kozijnen en sanitair. Daar is deskundigheid en het juiste materieel voor nodig. Wij voeren dit soort werkzaamheden uit met moderne boor-, zaag- en freestechnieken. In opdracht van particulieren en bouwbedrijven.

Schakel onze hulp in
Rvs is een veelgebruikt materiaal voor een rookkanaal.

Dakgootonderhoud

Als de dakgoot en de afvoer verstopt raken, kan er water op ongewenste plekken blijven staan. Dat trekt ongedierte aan, veroorzaakt schimmelvorming en soms zelfs lekkages. Een tijdige schoonmaakbeurt is dus geen overbodige luxe. Het bespaart u overlast en veel geld.

Wij reinigen uw dakgoten en voeren eventueel herstelwerkzaamheden uit. Als de schade inmiddels onherstelbaar is, vernieuwen we uw goot. Is uw dakgoot verstopt geraakt?

Maak snel een afspraak
ABSO-Alkmaar spoort beschadigingen aan het rookkanaal op met camera-inspecties.

Totaalonderhoud voor particulieren en bedrijven

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand. Daarmee bespaart u ABSOluut veel geld. Tel maar na. Wat kost de vervanging van rotte kozijnen of een lekkend dak? ABSO-Alkmaar biedt u totaalonderhoud. Inbegrepen is onder meer al het schilderwerk en de onderhoudswerkzaamheden aan het dak en de hemelwaterafvoer. Zo’n onderhoudspakket stemmen we af op uw pand en uw wensen. Heeft u verbouwingsplannen? Ook daarmee zijn we u van dienst. Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op